Over YA Natuurlijk

Ya-Natuurlijk ondersteunt met warmte en liefde

Ik ben Anne Koppen, trotse mama van kleine Yana (2 jaar nu).
En de weg naar die 2 jaar is best hobbelig geweest. Onze roze wolk van de zwangerschap en de voorbereiding op de komst van ons klein prinses, verdween toen Yana te vroeg werd geboren. Er kwam onzekerheid, twijfel. De afdeling Neonatologie was ons “nieuwe” thuis. Eerst in de couveuse en daarna in een verwarmd bedje. We leefden op hoop en liefde voor dat klein bijna hulpeloze wezentje. Maar het ze is zo uniek en mooi. Prematuurtjes zijn echt vechtertjes, kindjes met een uniek gouden randje.

Op haar onverwachte komst waren we ook niet voorbereid. Alle kleertjes die we gekocht hadden en dachten “die zullen snel te klein zijn”, bleken veel te groot te zijn. Bijna reusachtig! En de zoektocht naar passende kledij was heel moeilijk. Een bijna onbegonnen zoektocht naar kleren voor een prematuurtje. Ofwel vonden we niets, ofwel moesten we ons tevreden stellen met het gebrek aan keuze. Vanuit onze zoektocht is ook het idee gekomen om kersverse ouders te helpen in het uitzoeken van passende kleertjes voor hun prematuurtje. Want iedereen, hoe klein ook, verdient een mooi en warm gevoel van veiligheid en geborgenheid.  

En dat is het ontstaan van YA-Natuurlijk.
Ik zocht iets waar ik mijn hart en ziel in kon stoppen. Producten waar ik 100% achtersta en waar ik anderen een hartje mee onder de riem kan steken. En mijn eigen ervaring, mijn eigen hobbelige weg van de geboorte van Yana heeft me hierin geleid.  Mijn hart ligt bij de kleine prematuurtjes en hun kersverse ouders.

Maar ook willen we het leven met een prematuurtje bespreekbaar maken. Ik had het gevoel dat niemand mij begreep toen ik zei dat ik mij zorgen maakte, dat niemand wist waar ik over sprak. Ik moest op mijn roze wolk zitten maar voor mij was het echt heel moeilijk. Daarom wil ik de taboe hierrond opentrekken en kan je bij mij terecht voor een open en eerlijk gesprek, ik wil je helpen om deze moeilijke periode door te komen. Maar ook als het kindje al wat groter is en je voelt je niet goed in je vel. Ik zal er altijd voor jullie zijn.

Y staat voor het prematuurtje in ons leven … ons uniek wondertje. Yana betekent een reis/weg die je aflegt in je leven. Die kan hobbelig zijn, met veel obstakels. Eens je deze hebt overwonnen, ben je weer een stukje sterker. Net zoals voor een prematuur kindje, ze worden te vroeg geboren en moeten van het eerste moment vechten. Maar ze zijn oh zo sterk.
A staat voor Anne. Lief en genadig zoals elke moeder.
Natuurlijk symboliseert onze natuurlijke en liefdevolle producten waarmee we iedereen (en zeker de kersverse ouders) ondersteunen door ze af en toe wat tijd voor hen zelf te schenken. Geniet even van een heerlijk tasje natuurlijke thee, relaxerende bloesems. YA-Natuurlijk helpt je om op een natuurlijke manier de kracht te bewaren om door te gaan.

Ook de kleuren in het logo hebben hun symbolische waarde.
De gouden cirkel weerspiegelt het gouden randje van de prematuurtjes.
Het rood staat voor kracht. Kracht van het kind maar zeker ook van de ouders en liefde voor elkaar.
En natuurlijk verwijzen de bloemetjes, het eikeltje en de blaadjes naar de natuurlijke producten in ons gamma.

Jouw kindje heeft ook een gouden randje

Had je ook uitgekeken naar de geboorte van je kindje? En alles tot in de puntjes al voorbereid?
Is jouw kindje ook te vroeg geboren? Dan besef je plots dat je hier niet klaar voor bent en dat je je zorgen maakt over je kindje. Het kindje mag niet mee naar huis … een moment waar je zo naar hebt uitgekeken. Jouw kleintje moet groeien en sterker worden in een couveuse. Je kan of mag er niet altijd bij zijn. Je leeft met onzekerheden maar toch denk en droom je al van een mooie toekomst. En wil je je rol als ouder opnemen. Kleertjes die je voorzien had zijn te groot en er is weinig te vinden. En daar wil YA-Natuurlijk verandering in brengen. De moment dat ik Yana kleertjes kon aan doen was voor mij heel emotioneel. Het was een echt kindje, een klein wondertje, oh zo mooi. Want ieder kleintje verdient geborgenheid en liefde en om mooie kleertjes te dragen. Daarom bieden wij mooie, aangepaste prematuurkledij aan voor jouw uniek wondertje. En dit van maat 34 t.e.m. maat 47.

Kijk daarom zeker rond in onze webshop en laat je verrassen door de ruime keuze. Maar kom je liever even langs om uit te kiezen? Dat kan natuurlijk ook. En heb je nood aan een luisterend oor of een babbel dan staan we altijd voor je klaar. Vanuit onze ervaring ondersteunen we je met raad en daad want zo een momentje van rust kan wonderen doen. En daarna kan je er weer voor 500% tegenaan.

Is jouw kindje ook te vroeg geboren? Zoek je wat leuke prematuurkledij? Of een klein zen-momentje in alle hectiek?

Winkelwagen